Angajari detectivi particulari 2018-06-27T17:12:46+00:00

ANGAJARI DETECTIVI PARTICULARI

Angajam detectivi particulari ! VESTIGO este o firma de  ce se dedica activitatilor de intelligence privat. Am luat in serios profesia de detectiv particular si suntem in cautare de a auto-imbunatati serviciile si personalul. Daca sunteti interesat de aceasta profesie si vreti sa faceti cariera cu firma VESTIGO, aveti un coeficient de inteligenta peste cel mediu, sunteti responsabil, sociabil, persuasiv, spontan, creativ si detineti permis de conducere, nu ezitati sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra si o scrisoare de intentie alegand unul dintre posturile disponibile de mai jos. Dorim sa va oferim sansa de a ne dovedi ca sunteti persoana potrivita sa se alature echipei noastre.

Angajare

detectiv filor

Daca doriti angajarea pe postul de detectiv particular cu atributii in executarea filajului sunteti la locul potrivit. Jobul presupune munca de urmarire secreta si directa avand ca scop identificarea si urmarirea unor persoane, a legaturilor acestora, supravegherea adreselor frecventate, inclusiv fotografierea sau filmarea unor momente sau situatii ce prezinta interes.

Alege postul!

Angajare

detectiv investigator

Ocuparea unui post de detectiv particular investigator in cadrul firmei noastre presupune munca de culegere a informatiilor necesare solutionarii cazului pentru care am fost angajati utilizand mijloace specifice activitatii, cu scopul identificarii unor bunuri, persoane, acte sau situatii de fapt. Jobul implica colectarea, prelucrarea si interpretarea informatiilor.

Alege postul!

Angajare

detectiv tehnician

Facem angajari pe postul de detectiv particular tehnician. Acest job implica gasirea si implementarea solutiilor tehnice necesare desfasurarii legale a activitatilor si solutionarii cauzelor in care suntem angajati. De asemenea, detectivul angajat pe acest post trebuie sa asigure buna functionare a echipamentelor tehnice utilizate.

Alege postul!
Call Now ButtonSună acum!