Detectivi tehnicieni 2017-12-07T09:59:09+00:00

DETECTIVI TEHNICIENI

Detectivii tehnicieni sunt acei detectivi particulari care se ocupa de proiectarea, dezvoltarea, identificarea si intretinerea aparaturii tehnice complexe necesara procesului de investigare/supraveghere.

Principalele calitati ale unui detectiv particular tehnician sunt reprezentate de devotamentul fata de profesia sa, disciplina, cinstea, rezistenta fizica, capacitatea de a lucra in echipa si capacitatea de a improviza.

Tehnicianul trebuie sa fie un bun electronist, sa inteleaga principiile de functionare ale mijloacelor tehnice si sa fie capabil sa remedieze intr-un timp limita si conditii de stres problemele aparute in cursul utilizarii acestora.

Tehnicianul trebuie sa fie la curent cu noutatile din domeniul tehnicii si sa propuna superiorilor ierarhici achizitionarea de aparatura performanta necesara perfectionarii procesului de investigare/supraveghere.

Pentru ocuparea unui post de detectiv particular filor va rugam sa aplicati completand formularul de mai jos si atasand CV-ul dumneavoastra.

  NUME *

  PRENUME *

  ADRESA EMAIL *

  NUMAR TELEFON *

  AVETI EXPERIENTA PE UN POST SIMILAR? *

  Da, peste 3 aniDa, 1-3 aniDa, sub 1 anNu

  Incarca CV!

  ALTE DETALII

  Crezi totusi ca acest post nu ti se potriveste? Vezi si postul de detectiv filor sau postul de detectiv investigator !

  Scrie-ne pe Whatsapp!
  Sună acum!