Detectivi filaj 2017-12-09T23:47:23+00:00

DETECTIVI FILORI

Detectivii filori sunt acei detectivi particulari care executa filajul, adica urmarirea unor persoane sau supravegherea unor imobile.

Principalele calitati ale unui detectiv particular filor sunt reprezentate de devotamentul fata de profesia sa, disciplina, cinstea, rezistenta fizica, capacitatea de a improviza si perseverenta in obtinerea informatiilor.

Filorul trebuie sa fie un bun observator, amabil si indraznet, capabil sa oberve in timp util micile detalii ale comportamentului persoanei urmarite dar si ale mediului ce il inconjoara si sa tina cont de toate acestea in procesul de supraveghere in al carui curs este implicat.

Un detectiv particular filor isi antreneaza memoria pentru a putea relata detaliat in raportul de supraveghere comportamentul persoanei urmarite, actiunile pe care aceasta le intreprinde dar si infatisarile persoanelor cu care „tinta” sa intra in contact.

Filorul trebuie sa stapaneasca bine utilizarea mijloacelor tehnice de fotografiere, inregistrare audio / video si de transmisie a datelor care pot fi folosite la stabilirea legaturii radio sau altor transmisiuni.

Aspectul fizic al detectivilor filori se poate schimba pe parcursul urmaririi cu ajutorul unor truse de machiaj si imbracamintei din autovehiculele plasate pe traseele principale ale filajului, numite posturi fixe.

Pentru ocuparea unui post de detectiv particular filor va rugam sa aplicati completand formularul de mai jos si atasand CV-ul dumneavoastra.

  NUME *
  PRENUME *
  ADRESA EMAIL *
  NUMAR TELEFON *
  AVETI EXPERIENTA PE UN POST SIMILAR? *

  Da, peste 3 aniDa, 1-3 aniDa, sub 1 anNu
  Incarca CV!

  ALTE DETALII

  Crezi totusi ca acest post nu ti se potriveste? Vezi postul de detectiv investigator sau postul de detectiv tehnician !

  Call Now ButtonSună acum!