Servicii 2017-12-07T01:18:04+00:00

SERVICII

SUPRAVEGHERE OPERATIVA

Filaj – Contrafilaj

Supravegherea de persoane in sensul urmaririi acestora cu scopul verificarii conduitei si moralitatii publice, identificarii persoanelor cu care acestea intra in contact, identificarii adreselor vizitate ori cu scopul strangerii altor informatii.

INVESTIGATII

Persoane – Acte – Bunuri

Investigatii privind persoane fizice sau juridice, acte, bunuri sau situatii de fapt. Colectarea si analiza informatiilor se fac prin mijloace specifice activitatii precum identificarea surselor, obtinerea si cercetarea actelor ori interogarea persoanelor.

DETECTARE MICROFOANE

Protectie interceptari

Detectarea si inlaturarea mijloacelor tehnice de interceptare ilegala precum microfoane ascunse si alte aparaturi. Consultanta in vederea prevenirii interceptarilor comunicatiilor cu microfoane sau mijloace tehnice de interceptare.

OPERATIUNI SUB ACOPERIRE

Familie – Angajati – Parteneri

Efectuarea de operatiuni sub acoperire in favoarea clientului nostru cu scopul aflarii de informatii, obtinerii unor acte sau date, probarii situatiilor de fapt ori determinarii unei persoane sau a unui grup de persoane sa ia anumite decizii.

SUPRAVEGHERE PRIN GPS

Flote Auto

Supravegherea prin GPS a vehiculelor personale sau flotelor auto cu scopul eficientizarii lor (prevenirea furtului de combustibil, cresterea productivitatii angajatilor) sau identificarii in caz de furt. Rapoarte online detaliate si suport telefonic.

IT

Protectia datelor

Audit de securitate a retelelor informatice office si computerelor personale, securizarea acestora si training / consultanta in vederea prevenirii interceptarilor comunicatiilor prin internet ori scurgerilor de informatii esentiale.