Detectivi investigatii 2017-12-07T09:58:56+00:00

DETECTIVI INVESTIGATORI

Detectivii investigatori sunt acei detectivi particulari care se ocupa strict de investigatii, adica de efectuarea cercetarilor si studierea minutioasa si nemijlocita a actelor, faptelor, materialelor, bazelor de date, arhivelor, efectuata sistematic cu scopul de a descoperi si documenta ceva.

Principalele calitati ale unui detectiv particular investigator sunt reprezentate de devotamentul fata de profesia sa, disciplina, cinstea, rezistenta fizica, perseverenta in efectuarea investigatiei si obtinerea informatiilor.

Investigatorul trebuie sa fie un bun strateg,  capabil sa oberve in timp util micile detalii descoperite care sunt de natura a schimba cursul investigatiei si sa tina cont de acestea apreciind in mod corect care dintre ele i-au fost prezentate tocmai in acest sens.

Un detectiv particular investigator isi antreneaza memoria si logica pentru ca rezultatul investigatiei desfasurate sa fie conform cu realitatea.

Investigatorul trebuie sa stapaneasca bine tehnica interogarii persoanelor, comunicarii nonverbale dar si alte tehnici ce urmeaza sa il ajute in culegerea si interpretarea probelor. De asemenea, el trebuie sa cunoasca institutiile statului si atributiile pe care acestea le au.

Pentru ocuparea unui post de detectiv particular investigator va rugam sa aplicati completand formularul de mai jos si atasand CV-ul dumneavoastra.

  NUME *
  PRENUME *
  ADRESA EMAIL *
  NUMAR TELEFON *
  AVETI EXPERIENTA PE UN POST SIMILAR? *

  Da, peste 3 aniDa, 1-3 aniDa, sub 1 anNu
  Incarca CV!

  ALTE DETALII

  Crezi totusi ca acest post nu ti se potriveste? Vezi postul de detectiv tehnician sau postul de detectiv filor !

  Call Now ButtonSună acum!