FAQs

Home/FAQs/

Pot folosi probele in instanta?

Probele obtinute de firma de detectivi particulari Vestigo in cursul procesului de investigare / filajului - urmaririi sau supravegherii pot fi folosite in instanta. Comunicam raportul la solicitarea instantei de judecata sau a beneficiarului. Daca se impune lamurirea unor aspecte detectivii particulari care au solutionat cazul pot fi audiati in calitate de martor.

By | 2017-12-07T19:28:24+00:00 decembrie 7th, 2017|0 Comments

Cum fac plata?

Poti sa platesti cash sau prin ordin de plata folosind datele: IBAN Beneficiar: RO27INGB0000999904350099 Moneda: RON Nume Beneficiar: VESTIGO INTELLIGENCE Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala Cod SWIFT: INGBROBU COD QR Daca te afli in strainatate poti face plata si prin transfer rapid de bani utilizand servicii precum: Western Union MoneyGram PayPal In curand vei [...]

By | 2017-12-10T11:42:57+00:00 decembrie 7th, 2017|0 Comments

Cand platesc serviciile?

Plata serviciilor se face conform contractualui. De regula, pentru activitatea de filaj - urmarire/supraveghere trebuie sa platesti un avans de 50% la semnarea contractului. In unele situatii trebuie sa achiti integral serviciile la data semnarii contractului.

By | 2017-12-07T19:27:34+00:00 decembrie 7th, 2017|0 Comments

Ce preturi au detectivii particulari?

Preturile firmelor de detectivi particulari se stabilesc in functie de tipul de serviciu care corespunde nevoilor clientului. Intotdeuna pretul se raporteaza la cheltuielile ocazionate de prestarea serviciului. Cazurile intalnite de detectivii particulari au complexitate si mijloace de solutionare diferite. Numai dupa o evaluare completa a cazului si planificarea resurselor tehnice, umane si materiale, detectivii particulari [...]

By | 2017-12-07T19:26:33+00:00 decembrie 7th, 2017|0 Comments

Este asigurata confidentialitatea?

Asiguram confidentialitatea absoluta a datelor si informatiilor puse la dispozitie, in acord cu legile generale si speciale ale statelor UE. Detectivii particulari raspund: Penal - pentru divulgarea secretului profesional - art. 227 din noul Cod Penal al Romaniei; Contraventional - pentru divulgarea secretului profesional, daca fapta nu constituie contraventie - art. 18 lit. b din [...]

By | 2017-12-07T19:26:43+00:00 decembrie 7th, 2017|0 Comments
Sună acum!